Agrarische bedrijven

Met onze roots in de agrarische sector zijn we uitgegroeid tot de lokale partner voor het bestrijden van plaagdieren bij agrarische bedrijven. Kik Ongediertebestrijding is er voor ondernemers in de akkerbouw en de veehouderij, oftewel agrarische bedrijven.

Een afspraak maken

De eisen voor plaagdierbeheersing zijn zo hoog, dat je de planning, de consistente uitvoer en de rapportages misschien niet helemaal zelf kunt regelen. Het kost tijd en moeite en wordt vaak op de lange baan geschoven. Kik Ongediertebestrijding neemt deze taken uit handen door plaagdierbeheersingsplannen op te stellen, plaagdieren te bestrijden en monitoren en rapportages te maken. Zo voldoet jouw organisatie zonder zorgen aan certificeringsnormen als Planet Proof & GLOBAL GAP. Kunnen we jou op dit gebied ontzorgen? Neem dan contact met ons op.

Knaagdierschade

In de agrarische sector komt met name knaagdierschade vaak voor. Muizen en ratten beschadigen loodsdeuren en opslagplaatsen en laten uitwerpselen achter. Ratten verspreiden ook ziektes, en dit alles wil je natuurlijk voorkomen. Schakel een professionele plaagdierbestrijder in voor de bestrijding en wering van ongedierte. Elke soort ongedierte heeft een andere vorm van bestrijding nodig, en daarom zorgen we altijd voor een oplossing op maat. Wij houden rekening met de strenge eisen rondom gifgebruik. Innovatieve oplossingen als EKO1000 en nestkasten voor roofvogels zijn natuurlijke bestrijdingsmiddelen die we steeds vaker inzetten om plaagdieren in de agro sector te bestrijden.

Referenties

Klaas-Willem Kik

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

Ieder branche kent zijn eigen regels en controles. Met onze preventie- en/of bestrijdingsplannen zorgen we dat jouw organisatie voldoet aan de verplichte certificeringsnormen als ISO 22000, GLOBAL GAP, BRC, IFS, Tesco, FSSC 22000 en AIB. Kunnen we je helpen bij het bestrijden en weren van plaagdieren of het opstellen van plannen? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto en probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Vraag vrijblijvend een zakelijke offerte aan!