Grip op ongedierte

Horeca en recreatie

Voor horeca- en recreatiebedrijven is een goede bedrijfshygiëne is van essentieel belang. Niet alleen voor de voedselveiligheid, maar ook voor de benodigde certificering. Kik Ongediertebestrijding bestrijdt en weert plaagdieren voor horeca- en recreatieklanten. Samen zorgen we voor de benodigde certificeringen.

Bekijk onze referenties

Weg met ongenode gasten

Onze horeca- en recreatieklanten ervaren veelal overlast door vliegen, mieren, muizen, ratten, voorraadmotten en kakkerlakken. Deze soorten plaagdieren komen af op de voedselbronnen en de fijne nestplaatsen. Deze ‘gasten’ zie je liever zo min mogelijk, en dat begrijpen we. Heb jij ook overlast van plaagdieren in of rondom jouw organisatie? Schakel Kik Ongediertebestrijding in voor het bestrijden én weren van plaagdieren in jouw horecazaak, zodat het ook echt weg blijft.

Optimale bedrijfshygiëne in de horeca

Om ervoor te zorgen dat je organisatie aan alle eisen voldoet, helpen we bij het opstellen van een plaagdierbestrijdingsplan, de brancheverplichte controles (bijvoorbeeld HACCP-controles) en de bijbehorende rapportages. Op deze manier zorg je voor een optimale bedrijfshygiëne in jouw restaurant, café of recreatievoorziening én doe je alles wat nodig is om de certificeringen binnen te halen. Wij monitoren de uitvoer en rapportages zodat jij er geen omkijken meer naar hebt.

Een offerte aanvragen

Aan de certificeringsnormen voldoen

Voor de horeca- en recreatiebranche gelden strenge certificeringsnormen. Het kan een hoop tijd en energie kosten om de eisen door te nemen, een plan te bedenken én de uitvoer keer op keer te realiseren. Je kunt het aan Kik Ongediertebestrijding overlaten. Met onze jarenlange ervaring hebben we kennis van elke branche. Samen zorgen we ervoor dat jouw horecazaak of bedrijf in de recreatiebranche voldoet aan algemene hygiëne normen conform HACCP. Kunnen we jou helpen, en wil je dit op locatie bespreken? Maak dan online een afspraak.

Maak direct een afspraak om de problemen te verhelpen

Referenties

Klaas-Willem Kik

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

Ieder branche kent zijn eigen regels en controles. Met onze preventie- en/of bestrijdingsplannen zorgen we dat jouw organisatie voldoet aan de verplichte certificeringsnormen als ISO 22000, GLOBAL GAP, BRC, IFS, Tesco, FSSC 22000 en AIB. Kunnen we je helpen bij het bestrijden en weren van plaagdieren of het opstellen van plannen? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto en probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Vraag vrijblijvend een zakelijke offerte aan!