Grip op ongedierte

Horeca

Voor horecabedrijven is een goede bedrijfshygiëne is van essentieel belang. Niet alleen voor de voedselveiligheid, maar ook voor de benodigde certificering. Kik Ongediertebestrijding bestrijdt en weert plaagdieren voor horecaklanten. Samen zorgen we dat je zaak voldoet aan de eisen voor de benodigde certificeringen.

Bekijk onze referenties

Weg met ongenode gasten

Onze horeca- en recreatieklanten ervaren veelal overlast door vliegen, mieren, muizen, ratten, voorraadmotten en kakkerlakken. Deze soorten plaagdieren komen af op voedselbronnen en de fijne nestplaatsen. Deze ‘gasten’ zie je liever zo min mogelijk, en dat begrijpen we. Heb jij ook overlast van plaagdieren in of rondom jouw organisatie? Schakel Kik Ongediertebestrijding in voor het bestrijden én weren van plaagdieren in jouw horecazaak, zodat de overlast ook écht weg blijft.

Optimale bedrijfshygiëne in de horeca

Om ervoor te zorgen dat je organisatie aan alle eisen voldoet, helpen we bij het opstellen van een plaagdierbestrijdingsplan, de branche verplichte-controles (bijvoorbeeld HACCP-controles) en de bijbehorende rapportages. Op deze manier zorg je voor een optimale bedrijfshygiëne in jouw restaurant of café én doe je alles wat nodig is om de certificeringen binnen te halen. Wij monitoren de uitvoer en rapportages zodat jij er geen omkijken meer naar hebt.

Oplossingen

Naast de rapportages die wij uitvoeren beschikken wij ook over meerdere oplossingen die voor een optimale bedrijfshygiëne binnen de horeca kunnen zorgen. Zo is een vliegenlamp met lijmplaat dé perfecte oplossing om vliegende insecten te bestrijden.

Een offerte aanvragen

Opstellen en naleven van bestrijdingsplannen in de horeca

Voor de horecabranche gelden strenge certificeringsnormen. Het kan een hoop tijd en energie kosten om eisen door te nemen, een plan te bedenken én de uitvoer keer op keer te realiseren. Kik Ongediertebestrijding helpt bij het opstellen en naleven van bestrijdingsplannen voor jouw organisatie. We voeren branche-verplichte controles uit en stellen rapportages op conform HACCP, die voldoen aan voorwaarden met betrekking tot voedselveiligheid. Kunnen we jou helpen, en wil je dit op locatie bespreken? Maak dan online een afspraak.

Referenties

Klaas-Willem Kik

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

Ieder branche kent zijn eigen regels en controles. Met onze preventie- en/of bestrijdingsplannen zorgen we dat jouw organisatie voldoet aan de verplichte certificeringsnormen als ISO 22000, GLOBAL GAP, BRC, IFS, Tesco, FSSC 22000 en AIB. Kunnen we je helpen bij het bestrijden en weren van plaagdieren of het opstellen van plannen? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto en probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Vraag vrijblijvend een zakelijke offerte aan!