Industrie

In de industrie is veiligheid van levensbelang. De regels zijn streng en de naleving ervan kost een hoop tijd en energie. Kik Ongediertebestrijding ontzorgt de industriesector op het gebied van bestrijdingsplannen en rapportages. Met een goede bedrijfshygiƫne voldoet de organisatie aan de certificeringsnormen.

Contact opnemen

Overlast door ongedierte

Onze zakelijke klanten in de industriesector hebben voornamelijk te maken met knaagdieren. Muizen en ratten maken zorgen voor knaagdierschade aan bijvoorbeeld leidingen en rubbers. Ook vliegende insecten kunnen in grote getale aanwezig zijn, terwijl je dat liever niet hebt. Elk soort ongedierte moet op een andere manier bestreden worden. Schakel een professionele ongediertebestrijder in om ongedierte effectief te bestrijden. Wij zullen ook inzetten op de wering van ongedierte, zodat overlast in de toekomst zoveel mogelijk voorkomen wordt.

Veiligheid staat voorop

Ongedierte kan de veiligheid in gevaar brengen. Door onze ervaring met die industrie sector zijn we op de hoogte van de nodige veiligheidsnormen. Ook worden we regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de geldende regels rondom ongedierte en veiligheid in de industrie. Kunnen we jouw bedrijf helpen? Maak dan een afspraak.

Of vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte aan

Klaas-Willem Kik

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

Ieder branche kent zijn eigen regels en controles. Met onze preventie- en/of bestrijdingsplannen zorgen we dat jouw organisatie voldoet aan de verplichte certificeringsnormen als HACCP, GLOBAL GAP, BRC, IFS, Tesco en AIB. Kunnen we je helpen bij het bestrijden en weren van ongedierte of het opstellen van plannen? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto en probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens