Recreatie

Recreatieparken zijn vaak een ideale omgeving voor ongedierte door de ligging in een bos- en/of waterrijke omgeving . Voor ondernemers in de recreatiebranche is een goede (bedrijfs)hygiëne van essentieel belang. De gasten die je verwelkomt wil je natuurlijk kunnen voorzien van een zorgeloos verblijf. Kik Ongediertebestrijding bestrijdt en weert ongedierte in de recreatiebranche.

Bekijk onze referenties

Weg met ongenode gasten

Bedrijven in de recreatiebranche ervaren veelal overlast door vliegen, mieren, muizen, ratten, voorraadmotten en kakkerlakken en in de zomer kunnen ook wespen een ware plaag zijn. Afhankelijk van het soort ongedierte komen ze af op bijvoorbeeld afval, zoetigheden, of simpelweg een plek om zich te nestelen. De aanwezigheid van ongedierte maakt het verblijf voor jouw bezoeker een stuk minder aangenaam.

Het bezoek van ongedierte zie je liever zo min mogelijk, en dat begrijpen we maar al te goed! Heb jij ook overlast van ongedierte binnen de recreatiebranche óf wil je dat juist voorkomen en wil je dat we ter preventie werkzaamheden uitvoeren? Schakel Kik Ongediertebestrijding in voor het bestrijden én weren van plaagdieren.

Opstellen en naleven van bestrijdingsplannen in de recreatiesector

Op campings en parken is het belangrijk dat gasten geen ongewenste bezoekers krijgen in de vorm van ongedierte. Daarnaast wil je ook schade aan verblijfsplekken zoals vakantiehuizen, camperplekken en stacaravans of sanitair gebouwen zoveel mogelijk voorkomen.

Kik Ongediertebestrijding helpt bij het opstellen en naleven van bestrijdingsplannen voor jouw organisatie. Kunnen we jou helpen, en wil je dit op locatie bespreken? Maak dan online een afspraak.

Referenties

Klaas-Willem Kik

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

Ieder branche kent zijn eigen regels en controles. Met onze preventie- en/of bestrijdingsplannen zorgen we dat jouw organisatie voldoet aan de verplichte certificeringsnormen als ISO 22000, GLOBAL GAP, BRC, IFS, Tesco, FSSC 22000 en AIB. Kunnen we je helpen bij het bestrijden en weren van plaagdieren of het opstellen van plannen? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto en probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Vraag vrijblijvend een zakelijke offerte aan!