Scholen

Op scholen wordt gewerkt, geleerd en geleefd. De gezondheid van medewerkers en studenten is belangrijk, en een goede bedrbijfshygiëne draagt daaraan bij. Kik Ongediertebestrijding helpt scholen bij het bestrijden en weren van plaagdieren, en dat doen we altijd met een persoonlijke aanpak.

Een offerte aanvragen

Grip op plaagdieren

Is er overlast door plaagdieren, dan is het aanbevolen om een professionele plaagdierbestrijder in te schakelen. Muizen en ratten huisvesten zich graag in en rondom scholen omdat er eten en restafval voor handen is. Ook vliegen kunnen voor overlast zorgen, net als mieren, spinnen en wespen. Geen probleem is hetzelfde en elk soort plaagdier heeft een andere aanpak nodig. Daarom voeren we eerst een inspectie uit, gevolgd door advies op maat. Dat is grip met Kik!

Een optimale bedrijfshygiëne

Voorkom dat plaagdieren de overhand krijgt door er op tijd bij te zijn. Kik Ongediertebestrijding heeft kennis van de geldende normen op het gebied van veiligheid en hygiëne conform HACCP en wij bieden een passende oplossing voor iedere situatie. Vraag een offerte aan of maak een afspraak.

Klaas-Willem Kik

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

Ieder branche kent zijn eigen regels en controles. Met onze preventie- en/of bestrijdingsplannen zorgen we dat jouw organisatie voldoet aan de verplichte certificeringsnormen als ISO 22000, GLOBAL GAP, BRC, IFS, Tesco, FSSC 22000 en AIB. Kunnen we je helpen bij het bestrijden en weren van plaagdieren of het opstellen van plannen? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto en probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Vraag vrijblijvend een zakelijke offerte aan!