Transport en logistiek

Bedrijven in de transport- en logistiek hebben regelmatig te maken met plaagdieren. Voorkom overlast en schades door een professionele plaagdierbestrijder in te schakelen.

Advies op maat

Schade door plaagdieren

Kik Ongediertebestrijding helpt de logistieke sectorbij het bestrijden en weren van plaagdieren zodat het niet de overhand krijgt. Muizen en ratten knagen zich een weg door de rubbers van loodsdeuren, door hout en plastic. Uiteindelijk beginnen ze ook aan de goederen die in de loods opgeslagen liggen. Zeker wanneer eer voedingsmiddelen voorhanden zijn, zullen er plaagdieren op af komen. Knaagdieren laten uitwerpselen achter en kunnen virussen verspreiden. Heb jij last van knaagdieren of andere soorten plaagdieren? Schakel dan een ervaren plaagdierbestrijder in. We zorgen voor een passende oplossing voor ieder probleem. Maak een afspraak voor een vrijblijvende inspectie.

Aan de eisen voldoen

Er gelden strenge eisen op het gebied van plaagdierbestrijding. Het gebruik van gif wordt steeds verder teruggedrongen, daarom maken we steeds vaker gebruik van innovatieve, natuurlijke bestrijdingsmethodes zoals EKO1000 en nestkasten. De bestrijdingsmethode verschilt per soort plaagdier en per locatie. Kik Ongediertebestrijding is thuis in elke branche en voorziet transport- en logistiekbedrijven van bestrijdingsplannen op maat, de branche verplichte controles en rapportages. Zo voldoe jij aan certificeringsnormen als BRC, IFS, ISO 22000, Tesco en AIB.

Vraag vrijblijvend een zakelijke offerte aan

Referenties

Klaas-Willem Kik

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

Ieder branche kent zijn eigen regels en controles. Met onze preventie- en/of bestrijdingsplannen zorgen we dat jouw organisatie voldoet aan de verplichte certificeringsnormen als ISO 22000, GLOBAL GAP, BRC, IFS, Tesco, FSSC 22000 en AIB. Kunnen we je helpen bij het bestrijden en weren van plaagdieren of het opstellen van plannen? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto en probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Vraag vrijblijvend een zakelijke offerte aan!