Transport en logistiek

Bedrijven in de transport- en logistiek hebben regelmatig te maken met ongedierte. Voorkom overlast en schades door een professionele ongediertebestrijder in te schakelen.

Advies op maat

Schade door ongedierte

Kik Ongediertebestrijding helpt de logistieke sectorbij het bestrijden en weren van ongedierte zodat ongedierte niet de overhand krijgt. Muizen en ratten knagen zich een weg door de rubbers van loodsdeuren, door hout en plastic. Uiteindelijk beginnen ze ook aan de goederen die in de loods opgeslagen liggen. Zeker wanneer eer voedingsmiddelen voorhanden zijn, zal er ongedierte op af komen. Knaagdieren laten uitwerpselen achter en kunnen virussen verspreiden. Heb jij last van knaagdieren of andere soorten ongedierte? Schakel dan een ervaren ongediertebestrijder in. We zorgen voor een passende oplossing voor ieder probleem. Maak een afspraak voor een vrijblijvende inspectie.

Aan de eisen voldoen

Er gelden strenge eisen op het gebied van ongediertebestrijding. Het gebruik van gif wordt steeds verder teruggedrongen, daarom maken we steeds vaker gebruik van innovatieve, natuurlijke bestrijdingsmethodes zoals EKO1000 en nestkasten. De bestrijdingsmethode verschilt per soort ongedierte en per locatie. Kik Ongediertebestrijding is thuis in elke branche en voorziet transport- en logistiekbedrijven van bestrijdingsplannen op maat, de branche verplichte controles en rapportages. Zo voldoe jij aan certificeringsnormen als HACCP, GLOBAL GAP, BRC, IFS, Tesco en AIB.

Vraag vrijblijvend een zakelijke offerte aan

Referenties

Klaas-Willem Kik

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

Ieder branche kent zijn eigen regels en controles. Met onze preventie- en/of bestrijdingsplannen zorgen we dat jouw organisatie voldoet aan de verplichte certificeringsnormen als HACCP, GLOBAL GAP, BRC, IFS, Tesco en AIB. Kunnen we je helpen bij het bestrijden en weren van ongedierte of het opstellen van plannen? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto en probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens