Voedselverwerkers

Voedselverwerkende bedrijven hebben te maken met strenge eisen op het gebied van bedrijfshygiƫne. Om de voedselveiligheid te waarborgen zijn ondernemers in de branche verplicht om plaagdierbestrijdingsplannen te maken en handhaven. En daar kan Kik Ongediertebestrijding bij helpen!

Een afspraak plannen

Grip op plaagdieren

Er zijn verschillende soorten plaagdieren die op voedsel afkomen. Denk aan motten (meelmot of voorraadmot) en kakkerlakken, maar natuurlijk ook aan vliegen, muizen en ratten die zich voeden met alles wat er maar voorhanden is. Zo kan er ook knaagdierschade aan bijvoorbeeld loodsdeuren ontstaan en kun je uitwerpselen aantreffen. Ervaar je overlast door plaagdieren? Schakel dan een professionele plaagdierbestrijder in om ervoor te zorgen dat het plaagdier bestreden wordt en dat er weringsmaatregelen getroffen worden.

Aan de eisen voldoen

Elke soort plaagdier moet anders bestreden worden. Kik Ongediertebestrijding is thuis in elke branche en helpt al vele voedselverwerkers om plaagdieren te bestrijden. Door bestrijdingsplannen voor jouw organisatie op maat te maken en branche-verplichte controles uit te voeren zorgen we ervoor dat jij voldoet aan de certificeringsnormen als ISO 22000, BRC, IFS, Tesco en AIB. Dat is grip met Kik! Mogen we jouw organisatie helpen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Meer informatie aanvragen

Referenties

Klaas-Willem Kik

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

Ieder branche kent zijn eigen regels en controles. Met onze preventie- en/of bestrijdingsplannen zorgen we dat jouw organisatie voldoet aan de verplichte certificeringsnormen als ISO 22000, GLOBAL GAP, BRC, IFS, Tesco, FSSC 22000 en AIB. Kunnen we je helpen bij het bestrijden en weren van plaagdieren of het opstellen van plannen? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto en probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Vraag vrijblijvend een zakelijke offerte aan!