Grip op ongedierte

Zakelijke markt

Je wilt zeker weten dat je organisatie of onderneming iedere inspectie zal doorstaan. Dat begrijpen we, daarom zijn we jouw partner in bedrijfshygiëne. Ieder branche kent zijn eigen regels en controles. Daarom stellen we afhankelijk van je branche een preventie- en/of bestrijdingsplan op. Zo verzorgen we de branche verplichte controles en nemen het maken van bijvoorbeeld diepte-inspecties uit handen. Op die manier zorgen we voor een effectieve bestrijding van ongedierte en het voorkomen ervan. Zo voldoe jij aan de verplichte certificeringsnormen als HACCP, GLOBAL GAP, BRC, IFS, Tesco en AIB.

Grip in jouw branche

Werkgebied en klanten

We werken voor gemeenten, zorginstellingen, voedselverwerkers, scholen, woningbouwverenigingen, logistieke bedrijven, agrarische bedrijven en recreatiebedrijven in heel Zuidwest-Nederland en zelfs in België. Van Antwerpen tot Amsterdam en van Utrecht tot Den Bosch!

Een offerte aanvragen
Klaas-Willem Kik

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

Ieder branche kent zijn eigen regels en controles. Met onze preventie- en/of bestrijdingsplannen zorgen we dat jouw organisatie voldoet aan de verplichte certificeringsnormen als HACCP, GLOBAL GAP, BRC, IFS, Tesco en AIB. Kunnen we je helpen bij het bestrijden en weren van ongedierte of het opstellen van plannen? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto en probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens