Grip op

Bedrijfshygiëne

Een goede bedrijfshygiëne is essentieel voor de certificering van je onderneming. De steeds strenger wordende wet- en regelgeving vraagt om een plaagdierbestrijdingsplan dat ook echt wordt uitgevoerd en gerapporteerd. Kik Ongediertebestrijding is dé lokale partner voor een optimale bedrijfshygiëne!

Bekijk onze referenties

Bedrijfshygiëne op de werkvloer

Het soort plaagdier dat overlast veroorzaakt, verschilt per branche. Voedselverwerkende bedrijven hebben met name te maken met vliegen, muizen, ratten, (voorraad)motten en kakkerlakken. Ieder soort heeft een andere aanpak nodig. Het is aanbevolen om een ervaren plaagdierbestrijder in te schakelen voor het bestrijden én weren van plaagdieren op de werkvloer!

Samen werken aan bedrijfshygiëne

Een goede bedrijfshygiëne is noodzakelijk voor de voedselveiligheid. Niet alleen restaurantkeukens moeten aan strikte eisen voldoen, de regels gelden namelijk voor alle voedselverwerkende bedrijven. Van op- en overslagbedrijf tot bakkerij en van voetbalkantine tot supermarkt. Elke branche heeft te maken met andere certificeringsnormen. Wij zijn thuis in elke branche. We stellen preventie- en bestrijdingsplannen op, we voeren de verplichte controles uit en we zorgen voor de HACCP-rapportages. Het bestrijden en weren van plaagdieren is onderdeel van een goede bedrijfshygiëne. Zo voldoe jij aan de verplichte certificeringsnormen als HACCP, GLOBAL GAP, BRC, IFS, Tesco en AIB. Kik Ongediertebestrijding staat voor service van hoge kwaliteit en een passende oplossing voor ieder probleem.

Wil jij samen werken aan de bedrijfshygiëne van jouw onderneming? Kik Ongediertebestrijding is er voor zakelijke klanten in heel Zuid-West Nederland. Maak een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vraag direct een offerte aan

Klaas-Willem Kik

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

Ieder branche kent zijn eigen regels en controles. Met onze preventie- en/of bestrijdingsplannen zorgen we dat jouw organisatie voldoet aan de verplichte certificeringsnormen als ISO 22000, GLOBAL GAP, BRC, IFS, Tesco, FSSC 22000 en AIB. Kunnen we je helpen bij het bestrijden en weren van plaagdieren of het opstellen van plannen? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto en probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Vraag vrijblijvend een zakelijke offerte aan!