Kamervlieg bestrijden

Eigenlijk komen vliegen nooit gelegen. Het ene moment zitten ze op afval of uitwerpselen, om vervolgens op je bord, bureau of arm te gaan zitten. Via de poten en monddelen van de kamervlieg kunnen ziektekiemen worden overgebracht, waardoor mensen en huisdieren besmet kunnen worden. Daarnaast kunnen ook de uitwerpselen van de kamervlieg ziektekiemen bevatten.

Hulp inschakelen

Over de kamervlieg

Kamervliegen komen vrijwel overal ter wereld voor waar mensen zijn. Ze worden voornamelijk aangetroffen in de buurt van afval of vee. Je kunt de kamervlieg herkennen aan de grijze kleur en lengte van 7 tot 8 mm. Je kunt de kamervlieg onderscheiden van andere vliegen door de relatief grote lichaamslengte en de donkere lengtestrepen op de bovenzijde van het borststuk.

Kamervlieg bestrijden

De kamervlieg komt op allerlei soorten voedsel af en plant zich voort bij voorkeur in dierlijke mest. Daardoor kunnen ondernemers in de agrarische sector veel overlast van de kamervlieg ondervinden. Uiteraard houden onze ongediertebestrijders rekening met het vee en zullen zij de werkzaamheden vooraf met jou bespreken.

Heb jij overlast van de kamervlieg? Twijfel dan niet om contact op te nemen met Kik ongediertebestrijding. Als professionele ongediertebestrijder bestrijden wij de kamervlieg voor zowel de particuliere als zakelijke klant. Kamervliegen bestrijden kan op meerdere manieren, bijvoorbeeld met vliegenlampen. Neem contact met ons op en we komen bij je langs voor een inspectie én advies op maat!

Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij om uit te nodigen voor het bestrijden én voorkomen van plaagdieren? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto van een probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens