Horzel bestrijden

Horzels zijn de grootste wespachtige die er in Nederland te vinden zijn. Horzels kunnen net als wespen steken wanneer ze zich bedreigd voelen, maar zijn niet agressief. In tegenstelling tot wat veel mensen denken. Horzels zijn voortdurend op zoek naar voedsel voor hun larven, ook ’s nachts. De nachtvlinder is de favoriete prooi van de horzel, maar ook grotere insecten zoals de libelle gaat een horzel niet uit de weg. Wil je de horzel laten bestrijden? Neem dan contact met ons op, wij bestrijden de horzel voor zowel de zakelijke als particuliere klant.

Hulp inschakelen

Over de horzel

Horzels zijn fors gebouwd en min of meer bedekt met zachte haren. Ze kunnen maximaal 3,5 centimeter groot worden. De koningin legt haar eitjes in het nieuwe nest rond half mei. Na ongeveer 2 weken komen de eitjes uit, waarna deze snel beginnen met verpoppen.

Particulier en zakelijk

Wij bestrijden de horzel voor zowel zakelijke als particuliere klanten. De aanwezigheid van de horzel in de agrarische sector kan namelijk ook vervelende gevolgen hebben. Horzels beschadigen de huid van vee, die daardoor waardeloos kan worden.

Horzel bestrijden

Ondervind je overlast van horzels of wil je maatregelen nemen ter preventie? Schakel dan een ongediertebestrijder in. Wij voeren preventieve werkzaamheden uit voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Door eerst een inspectie uit te voeren weten we horzels op een effectieve manier te weren. Kunnen we je helpen? Neem contact met ons op, dan plannen we direct een inspectie in!