Voorraadinsecten bestrijden

Voorraadinsecten bestrijden

Een aantal insecten vallen onder de noemer voorraadinsecten. De bekendste voorraadinsecten zijn de cacaomot, graanklander en broodkever. Voor deze insecten zijn opgeslagen levensmiddelen niet veilig. Voorraadinsecten verspreiden zich snel, wat erin resulteert dat verschillende soorten levensmiddelen en voedsel zoals gedroogd fruit, rijst en ontbijtgranen snel ten prooi vallen aan de insecten.

Hulp inschakelen

Bestrijden van voorraadinsecten

Voorraadinsecten zijn klein van stuk, maar kunnen een hoop schade aanbrengen. Een voorraad besmette voedingsmiddelen kun je als verloren beschouwen. Het nemen van preventieve maatregelen verkleint de kans op de aanwezigheid van voorraadinsecten.

Bij voorraadinsecten is het echter belangrijk om de kern van het probleem te bestrijden. Van eitjes en larven ben je zo verlost, maar niet van de insecten. Deze blijven namelijk in de buurt van de producten en leggen vervolgens wederom eitjes. Onze ongediertebestrijders komen ter plaatse voor inspectie en onderzoeken de bron van het probleem, waarna de kern van het probleem wordt aangepakt. Dit doen wij zowel voor de particuliere als zakelijke klant.

Zakelijke bestrijding van voorraadinsecten

Wil je de aanwezigheid van voorraadinsecten voor zijn, of moet je aan bepaalde certificeringen voldoen? Je kunt ons ook inschakelen om een preventie- en/of bestrijdingsplan op te laten stellen. Daarnaast voeren we branche verplichte controles uit en nemen we diepte inspecties uit handen. Daarom is Kik jouw partner in bedrijfshygiëne.

Voorraadinsecten bestrijden

Heb je voorraadinsecten gesignaleerd óf een vermoeden van de aanwezigheid? Twijfel dan geen moment om contact op te nemen met een ongediertebestrijder. Wij bestrijden voorraadinsecten voor de particuliere en zakelijke klant. Meld direct je probleem, laat ons weten waar je denkt dat de voorraadinsecten voor problemen zorgen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij om uit te nodigen voor het bestrijden én voorkomen van plaagdieren? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto van een probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens