Woningbouwverenigingen

Bij woningbouwverenigingen draait het om veilig en comfortabel wonen. Overlast door plaagdieren als mieren, vliegen, wespen of muizen? We komen op locatie langs voor een inspectie en advies op maat.

Een afspraak maken

Grip op plaagdieren

In en rondom huis kunnen allerlei soorten plaagdieren opduiken. Meestal gaat het om mieren, vliegen, wespen of muizen. Maar ook motmuggen in de kruipruimte en zilvervisjes in het keukenkastje komen regelmatig voor. Houtaantasters kunnen houten balken in huis flink onder handen nemen. Het is aanbevolen om een professionele plaagdierbestrijder in te schakelen om de overlast zo snel mogelijk te verhelpen.

Advies op maat

Elk soort plaagdier moet op een andere manier bestreden worden. Voordat we aan de slag gaan met het bestrijden en weren van plaagdieren, komen we op locatie langs voor een inspectie. Zo brengen we de situatie in kaart en kunnen we advies op maat uitbrengen. Kunnen we jouw woningbouwvereniging helpen? Maak een afspraak of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Referenties woningbouwverenigingen

Klaas-Willem Kik

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

Ieder branche kent zijn eigen regels en controles. Met onze preventie- en/of bestrijdingsplannen zorgen we dat jouw organisatie voldoet aan de verplichte certificeringsnormen als ISO 22000, GLOBAL GAP, BRC, IFS, Tesco, FSSC 22000 en AIB. Kunnen we je helpen bij het bestrijden en weren van plaagdieren of het opstellen van plannen? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto en probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Vraag vrijblijvend een zakelijke offerte aan!