Grip op ongedierte en hygiëne

Werkgebieden

Kik Ongediertebestrijding bestrijdt en weert plaagdieren in heel Zuidwest-Nederland. Ons bedrijf is gevestigd in Nieuwerkerk op het eiland Schouwen-Duiveland. Met Nieuwerkerk als uitvalsbasis bedienen we regio’s in en om Zeeland en behoort ook de randstad tot onze werkgebieden. Zo zijn wij er voor particuliere en zakelijke klanten in heel Zuidwest-Nederland.

Hulp inschakelen

Werkgebieden

Zeeland: Schouwen-Duiveland, Tholen, Noord- en Zuid-Beveland, Walcheren en Zeeuws-Vlaanderen
Zuid-Holland: Goeree-Overflakkee, Voorne Putten, Hoeksche Waard, Rotterdam, Westland, Drechtsteden en de Alblasserwaard
Noord-Brabant: Breda, Bergen op Zoom en Moerdijk

Staat jouw locatie er niet tussen? Geen probleem, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Het einde van plaagdieren

Ervaar je overlast van plaagdieren als vliegen, spinnen of ratten? Het is aanbevolen om altijd een professionele plaagdierbestrijder in te schakelen. Wij zijn volledig gecertificeerd en beschikken over de ervaring en juiste materialen plaagdieren te bestrijden. Natuurlijk kijken we samen ook naar wat er nodig is om ervoor te zorgen dat de plaagdieren weg blijven. Kunnen we jou helpen?

Neem contact met ons op

Werkgebieden voor particulieren en bedrijven

Wij zijn er voor particulieren en bedrijven in heel Zuid-West Nederland. Of het nu om een muis in het keukenkastje gaat of grootschalige bestrijding en wering van ratten en kakkerlakken in een fabriek. Kik Ongediertebestrijding staat voor service van hoge kwaliteit en een passende oplossing voor elk probleem. Lees meer over onze zakelijke dienstverlening of vul onderstaand formulier in.

Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij om uit te nodigen voor het bestrijden én voorkomen van plaagdieren? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto van een probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens