Grip op ongedierte en hygiëne

Werkgebieden

Kik Ongediertebestrijding bestrijdt en weert ongedierte in heel Zuidwest-Nederland. Ons bedrijf is gevestigd in Nieuwerkerk op het eiland Schouwen-Duiveland. Met Nieuwerkerk als uitvalsbasis bedienen we regio’s in en om Zeeland en de randstad. Zo zijn wij er voor particuliere en zakelijke klanten in heel Zuidwest-Nederland.

Hulp inschakelen

Het einde van ongedierte

Ervaar je overlast van ongedierte als vliegen, spinnen of ratten? Het is aanbevolen om altijd een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. Wij zijn volledig gecertificeerd en beschikken over de ervaring en juiste materialen ongedierte te bestrijden. Natuurlijk kijken we samen ook naar wat er nodig is om ervoor te zorgen dat het ongedierte weg blijft. Kunnen we jou helpen?

Waar kunnen we jou helpen?

Zeeland: Schouwen-Duiveland, Tholen, Noord- en Zuid-Beveland, Walcheren en Zeeuws-Vlaanderen
Zuid-Holland: Goeree-Overflakkee, Voorne Putten, Hoeksche Waard, Rotterdam, Westland, Drechtsteden en de Alblasserwaard
Noord-Brabant: Breda, Bergen op Zoom en Moerdijk

Staat jouw locatie er niet tussen? Geen probleem, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op

Voor particulieren en bedrijven

Wij zijn er voor particulieren en bedrijven in heel Zuid-West Nederland. Of het nu om een muis in het keukenkastje gaat of grootschalige bestrijding en wering van ratten en kakkerlakken in een fabriek. Kik Ongediertebestrijding staat voor service van hoge kwaliteit en een passende oplossing voor elk probleem. Lees meer over onze zakelijke dienstverlening of vul onderstaand formulier in.

Maak direct een afspraak om de problemen te verhelpen

Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij om uit te nodigen voor het bestrijden én voorkomen van ongedierte? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto van een probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens