Muizen bestrijden

Hoor je getrippel over zolder? Heeft de kat ineens wel heel veel aandacht voor de muren, of staat er iemand op tafel? Dan heb je waarschijnlijk muizen in huis. Schakel een ervaren ongediertebestrijder in om muizen te bestrijden!

Grip op muizen

Muizen overlast

Naast de geluidsoverlast stoten muizen ook een onaangename geur uit, ze laten urine en uitwerpselen achter en zijn dragers van ziekten die op mensen overgedragen kunnen worden. Laat muizenoverlast op tijd behandelen! Wij komen langs om muizen te bestrijden en te weren, dat doen we voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Bestrijding

Door de schuil- en nestelplaatsen op te sporen weten we direct waar de preventieve maatregelen moeten worden toegepast. Door staalwol of muisstop kan voorkomen worden dat muizen zich er nog eens nestelen. De bestrijding van muizen doen we met inloopvallen, muizenvallen en wanneer toegelaten met biocide.

Het gebruik van gif wordt steeds verder teruggedrongen. De EKO1000 is een ecologische (gifvrije) manier om muizen te vangen, dit systeem zetten we dan ook geregeld in bij agrarische bedrijven. Ook vogelkasten zijn een prima oplossing tegen muizen, torenvalken en bosuilen zijn meestervangers!

Ben je op zoek naar persoonlijk advies of directe hulp van een ervaren ongediertebestrijder? Neem contact met ons op om een inspectie te plannen.

Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij om uit te nodigen voor het bestrijden én voorkomen van ongedierte? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto van een probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens