Mollen

Mollen zijn meesters in graven. De kleine beestjes zijn leuk om te zien, maar zijn niet meer zo leuk als ze je gazon overhoop halen of de stoeptegels omhoog wippen. Kunnen we je helpen om mollen te bestrijden? Laat het ons weten!

Grip op mollen

Molshopen

De mol graaft gaten om wormen te pakken te krijgen. Het overschot aan grond veroorzaakt de bekende molshopen. Je kunt mollen weren door je tuin minder aantrekkelijk te maken of de toegang te verhinderen. Heb je al last van molshopen, dan kun je ons inschakelen voor bestrijding.

Mollen bestrijden

De beste manier om mollen te bestrijden is om ze te vangen. Na inspectie van de omgeving en het probleem plaatsen we speciale klemmen bij de mollengangen. Je hebt er zelf geen omkijken naar, dat is Grip met Kik! Wil je meer te weten komen, stuur ons dan een berichtje of bel rechtstreeks naar 0111 218 000.

Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij om uit te nodigen voor het bestrijden én voorkomen van plaagdieren? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto van een probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens