Duivenpinnen

Vogels zoals meeuwen, duiven of ganzen kunnen voor een hoop overlast rondom jouw woning, bedrijf of erf zorgen. Tevens kunnen deze dieren virussen met zich meedragen, bevatten de uitwerpselen ziekteverwekkende bacteriën en is er een grote kans dat het balkon, dakterras of de stoep onder de vogelpoep zit. Dit is verre van hygiënisch, daarom begrijpen wij goed dat je dit soort vogels graag zou willen weren.

Bij overlast van bijvoorbeeld meeuwen, duiven of ganzen bieden duivenpinnen als diervriendelijke oplossing tegen overlast om deze vogels te weren. Deze duivenpinnen bieden bescherming tegen kostbare eigendommen maar ook voor je eigen gezondheid en zijn ideaal. Bovendien zijn duivenpinnen eenvoudig te plaatsen op dakranden, vensterbanken, richels en andere locaties waar vogels graag slapen en nestelen.

Hulp inschakelen

Installatie van duivenpinnen

Het bevestigen van duivenpinnen is redelijk eenvoudig en kan ook door één van onze medewerkers uitgevoerd worden. Deze vogelwerende oplossing gaat jaren mee en is redelijk onopvallend. Het is voor weinig mensen een doorn in het oog omdat het amper opvalt, voor vogels is dit wel het geval en dit is hetgeen wat écht telt.

Duivenpinnen als oplossing voor particuliere & zakelijke klanten

Deze vogelwerende oplossing biedt zowel voor particuliere als zakelijke klanten een hoop meerwaarde. Naast duivenpinnen bieden we ook nog andere oplossingen aan met betrekking tot het weren van vogels, denk bijvoorbeeld aan de agrilaser. Wil je meer weten over deze diervriendelijke oplossing tegen overlast van vogels of de andere oplossingen die we regelmatig hanteren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op