Gezondheidszorg

Kik Ongediertebestrijding ontzorgt zorginstellingen als verzorgingstehuizen en ziekenhuizen met effectieve bestrijdingsplannen, inspecties en rapportages. Zo dragen we bij aan het wooncomfort en de veiligheid van medewerkers, bewoners en patiënten.

Een offerte aanvragen

Wooncomfort

Ook zorginstellingen kunnen te maken krijgen met plaagdieren als mieren, vliegen en muizen. Geen fijn aanzicht natuurlijk, en bovendien ook onhygiënisch. Plaagdieren zoeken een fijne nestplaats en wanneer er ook voedsel aanwezig is, neemt de kans op overlast alleen maar toe. Het is aanbevolen om een professionele plaagdierbestrijder in te schakelen om de plaagdieren te bestrijden. Dat doen we al voor diverse verzorgingstehuizen in de regio, en met weringsmaatregelen zorgen we dat de plaagdieren ook weg blijven. Wooncomfort staat centraal!

Van levensbelang

Voor ziekenhuizen is er een direct verband tussen hygiëne en veiligheid. Daarom controleren we regelmatig de bedrijfshygiëne. Wordt er een vlieg gesignaleerd, dan kan dat al gevaarlijk zijn voor de patiënt. Kik Ongediertebestrijding zorgt voor een optimale bedrijfshygiëne door bestrijdingsplannen, onderzoek, een gedegen uitvoer en rapportages conform HACCP. Zo bieden we plaagdieren geen kans. We staan klaar om jouw organisatie te helpen.

Maak direct een afspraak om de problemen te verhelpen

Referenties

Klaas-Willem Kik

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

Ieder branche kent zijn eigen regels en controles. Met onze preventie- en/of bestrijdingsplannen zorgen we dat jouw organisatie voldoet aan de verplichte certificeringsnormen als ISO 22000, GLOBAL GAP, BRC, IFS, Tesco, FSSC 22000 en AIB. Kunnen we je helpen bij het bestrijden en weren van plaagdieren of het opstellen van plannen? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto en probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Vraag vrijblijvend een zakelijke offerte aan!