Grip met Kik

Kruipende insecten

Kruipende insecten jagen mensen de stuipen op het lijf. Niet heel gek, want deze ongenode gasten zijn allesbehalve schattig en zijn daarnaast ook een teken aan de wand voor vochtigheidsproblemen, slechte ventilatie, bacteriën en schimmels. De meestvoorkomende kruipende insecten waar we mee te maken hebben zijn houtworm, spinnen, kakkerlakken, zilvervisjes en papiervisjes, mieren en processierupsen. Vaak gaat overlast van deze kruipende insecten gepaard met het seizoen. In de herfst komen de spinnen naar binnen en in de zomer hangen de bomen vol met processierupsen. Ervaar je overlast van kruipende insecten? Schakel de hulp in van een professionele plaagdierbestrijder.

Hulp inschakelen

Soorten kruipende insecten

Zilvervisjes en papiervisjes

Grote aantallen zilvervisjes of papiervisjes tegenkomen in je bed of keuken. Je bent echt niet de eerste. Zilvervisjes bevinden zich in vochtige omgevingen zoals kruipruimtes zolders en keukens Papiervisjes bevinden zich voornamelijk in droge ruimtes. Papiervisjes eten zetmeel houdende etenswaren waardoor ze zomaar in jouw maaltijd terecht kunnen komen, zilvervisjes kunnen voor schade aan behang of papier zorgen. We adviseren je graag over de bestrijding en wering.

Spinnen

Sommige spinnen kunnen mensen de stuipen op het lijf juichen. Zeker bij een spinnennest in of rondom jouw woning of bedrijfspand kun je wel at hulp gebruiken. Spinnen zijn meestal te vinden rondom een zolder of kelder en laten overal uitwerpselen achter. Onze plaagdierbestrijders komen bij je langs om spinnen vakkundig te bestrijden.

Kakkerlakken

De kakkerlak is dol op voedsel uit de voorraadkast. Naast dat de kakkerlak aan voedsel zit wat hoog in suiker is zoals fruit laten ze ook nog eens eitjes, uitwerpselen en stank achter. Deze kruipende insecten vormen een risico voor de voedselveiligheid en daarom staan onze plaagdierbestrijders klaar voor wering en effectieve bestrijding.

Mieren

Mieren zijn nooit allen, met hele legers komen ze de keuken in of het terras op. In Nederland zijn er meer dan 50 verschillende soorten mieren maar ze hebben 2 dingen gemeen: ze zijn onhygiënisch en niet gewenst. Zijn de welbekende methodes zoals kokend water en een lokdoos niet genoeg? Schakel dan een ervaren plaagdierbestrijder in!

Kruipende insecten bestrijden

Wij bestrijden kruipende insecten voor de particuliere en zakelijke klant. Hierbij blijft de kernwaarde hetzelfde: een persoonlijke oplossing voor het probleem. Na de bestrijding wil je natuurlijk zeker weten dat kruipende insecten niet terugkomen. Hiervoor voeren onze plaagdierbestrijders in overleg met jou monitoring uit. Dat is grip met Kik!

Meld direct je probleem en we nemen contact met je op voor advies op maat!

Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij om uit te nodigen voor het bestrijden én voorkomen van plaagdieren? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto van een probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens