Weg met ongenode gasten

Ongediertebestrijder Zierikzee

Ervaar je overlast door ongedierte in Zierikzee? Kik Ongediertebestrijding uit Nieuwerkerk helpt jou van je overlast af! Een persoonlijke aanpak staat bij ons voorop, laat ons weten waar je last van hebt en we helpen je met advies op maat.

Weg met ongedierte!

Er zijn knaagdieren, vogels, vliegende, kruipende en bijtende insecten. Veruit de meeste meldingen van ongedierte in huis gaan over muizen, mieren of wespen. Bij bedrijven weren we vooral ratten en vliegen. Ook voor andere soorten ongedierte kun je bij ons terecht, van zilvervisjes tot houtwormen en zelfs duiven, waarvoor we weringsmaatregelen hebben getroffen in de Nobelpoort (zie de foto hieronder).

Elk soort ongedierte moet op een andere manier bestreden worden, onze vakmannen pakken het probleem altijd bij de bron aan. Wees er op tijd bij zodat een plaag voorkomen kan worden!

Hulp inschakelen

Ongediertebestrijder Zierikzee

Ervaar je overlast door ongedierte, dan is het altijd aangeraden om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. Samen werken we aan de bestrijding én de wering van ongedierte in Zierikzee. Wij zijn er voor particulieren en bedrijven op heel Schouwen-Duiveland. Meer te weten komen over onze zakelijke dienstverlening? Klik op de knop hieronder of neem rechtstreeks contact met ons op.

Zakelijke dienstverlening
Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij om uit te nodigen voor het bestrijden én voorkomen van plaagdieren? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto van een probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens