Gemeenten en overheidsinstellingen

Kik Ongediertebestrijding helpt gemeenten en andere overheidsinstellingen bij het weren en bestrijden van plaagdieren. Zo dragen we bij aan een gezond en veilig leefklimaat waarbij plaagdieren geen overmacht krijgt!

Een afspraak maken

Gemeenten

Gemeenten zijn verantwoordelijk voor de leefbaarheid en veiligheid in openbaar toegankelijke plakken als bossen, parken en buurthuizen. Kik Ongediertebestrijding krijgt daarom regelmatig opdracht voor het bestrijden en weren van plaagdieren. Het type plaagdier is afhankelijk van de locatie en het seizoen. ’s Winters gaat het vooral om muizen en ratten, welke niet alleen schade toerichten maar ook virussen kunnen verspreiden. In het voorjaar zijn processierupsen en mieren in opkomst en ’s zomers gaat het vaker om wespen. Door plaagdieren in toom te houden, blijft de veilige woon- en recreatieomgeving gewaarborgd.

Andere overheidsinstellingen

In Zuid-West-Nederland zijn de dijken er om ons  te beschermen tegen het water. Om de dijken veilig te houden, helpen we Waterschappen om mollen te bestrijden. Tunnels zorgen er namelijk voor dat de dijken minder stevig zijn. Voor instanties als Staatsbosbeheer bestrijden we onder andere ratten en wespen op plaatsen waar natuur en recreatie samenkomen.

Altijd een passende oplossing

Kik Ongediertebestrijding zorgt voor een passende oplossing voor ieder probleem. Wij stellen plaagdierbeheersingsplannen op, voeren deze uit en verzorgen de rapportages. Zo helpen we de organisatie te voldoen aan de strenge certificeringsnormen zoals KPMB & IPM en weet je zeker dat plaagdieren effectief bestreden én geweerd wordt. Samen zorgen we voor een veilig woon- en recreatieomgeving. Dat is grip met Kik! Kunnen we jou helpen?

Vraag middels onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan

Referenties

Klaas-Willem Kik

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

Ieder branche kent zijn eigen regels en controles. Met onze preventie- en/of bestrijdingsplannen zorgen we dat jouw organisatie voldoet aan de verplichte certificeringsnormen als ISO 22000, GLOBAL GAP, BRC, IFS, Tesco, FSSC 22000 en AIB. Kunnen we je helpen bij het bestrijden en weren van plaagdieren of het opstellen van plannen? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto en probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Vraag vrijblijvend een zakelijke offerte aan!