De professionele bestrijder voor

Alle soorten ongedierte

Overlast door plaagdieren is erg vervelend. Gelukkig is de overlast in de meeste gevallen goed te behandelen. Kies voor een professionele plaagdierbestrijder om de oorzaak op te sporen, de bestrijding uit te voeren en ervoor te zorgen dat plaagdieren ook echt weg blijven.

Ik heb last van plaagdieren

Maak overlast verleden tijd

Bij plaagdieren gaat het niet altijd om een rat of wesp. Heb je eenmaal plaagdieren in huis, dan is de kans groot dat ze zich voortplanten. Zo wordt de overlast steeds groter. Ook minder voorkomende dieren zoals kakkerlakken kunnen behoorlijk veel overlast veroorzaken. Met name voedselverwerkende bedrijven hebben te maken met motten, vliegen of kakkerlakken. Onze particuliere klanten helpen we voornamelijk met het bestrijden van spinnen, houtaantasters en wespen. Wij zorgen voor een pasende oplossing voor elk soort ongedierte.

Hieronder vind je de meest voorkomende soorten plaagdieren die we bestrijden. Klik door voor meer informatie over het soort plaagdieren. Weet je niet precies waar je last van hebt? Neem contact met ons op via telefoon of het contactformulier, of maak er een foto van en stuur het via WhatsApp naar 0111 218000!

Klaas-Willem Kik

Staat het type plaagdier er niet tussen?

Het kan zijn dat het type plaagdier waar je last van hebt er niet tussenstaat, of dat je niet goed weet met welke type je te maken hebt. Je kunt dan contact met mij opnemen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om je foto en probleem via WhatsApp te versturen. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens