Grip met Kik

Insecten overlast

Er zijn wel duizenden soorten insecten. Lang niet allemaal gevaarlijk, maar wel vervelend als ze je woning domineren. Heb jij last van insecten of is er zelfs sprake van een insectenplaag? Schakel dan zo snel mogelijk een professionele plaagdierbestrijder in.

Hulp inschakelen

Het vliegt, kruipt of bijt!

Er zijn verschillende soorten insecten. We delen we op in vliegende insecten, kruipende insecten en bijtende insecten. Van de vliegende insecten geven wespen de meeste overlast, dat is vooral ’s zomers het geval. Maar denk ook aan vliegen in het restaurant, zilvervisjes in de keukenkastjes, kleermotten in de kast of motmuggen in de kruipruimte. Kruipende insecten als mieren, spinnen en processierupsen kunnen ook veel overlast veroorzaken. Hetzelfde geldt voor bijtende insecten. Bedwantsen en vlooien kunnen behoorlijk veel jeuk opleveren!

Insecten bestrijden

Elke insectensoort moet op een andere manier bestreden worden. Laat insecten op tijd bestrijden, zo voorkom je dat het probleem nog groter wordt dan het al is. Met onze jarenlange ervaring pakken we het probleem bij de bron aan. Vaak gaat het opsporen van het nest en het wegnemen van de bron, bijvoorbeeld stilstaand water. Onze plaagdierbestrijders komen altijd eerst bij je langs voor een vrijblijvende inspectie. Daarna gaan we aan de slag met de bestrijding en met weringsmaatregelen zorgen we ervoor dat de insecten niet meer terugkomen. Kik Ongediertebestrijding is er voor particulieren en bedrijven in heel Zuidwest-Nederland. Kunnen we jou helpen? Meld je probleem of maak direct een afspraak.

Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij om uit te nodigen voor het bestrijden én voorkomen van plaagdieren? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto van een probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens