FFSC 22000 certificering

FFSC 22000 certificering

Om in aanmerking te komen voor de FFSC 22000 certificering moeten bedrijven in de gehele voedingsmiddelenbranche voor, tijdens en na dit proces aan bepaalde voorwaarden voldoen. De FFSC 22000 certificering is dé wereldwijde standaard (goedgekeurd door de GFSI) voor bedrijven in de voedselindustrie en gebaseerd op de richtlijnen van ISO 22000.

Bedrijven die in aanmerking komen voor deze certificering zijn fabrieken van alle soorten voedingsmiddelen en dranken, producenten van ingrediënten, fabrikanten van voeder voor huisdieren en vee én verpakkingsproducenten. Daarnaast worden FFSC standaarden ook toegepast en uitgebreid tot transport en opslag, retail en catering.

Meer over zakelijke diensten

Wat houdt de FFSC 22000 certificering precies in?

De certificering is specifiek een schema van kwaliteitsmanagementsystemen om de voedselveiligheid te waarborgen. Hierdoor voldoe je aan de wet- en regelgeving eisen van afnemers. Doordat de FFSC 22000 certificering wereldwijd erkend wordt, ben je ook voor (potentiële) internationale partners erg interessant.

FFSC 22000 kan vrij eenvoudig worden ingepast door bedrijven met een kwaliteitssysteem wat voldoet aan de ISO 22000 normen. Binnen FFSC bestaan er nog verschillende normen op basis van het type bedrijf:

FFSC 22000 – Packaging: voor producenten van verpakkingsmaterialen
FFSC 22000 – Feed: voor producenten van diervoeder en producenten van huisdiervoeding (behalve honden en katten)
FFSC 22000 – Food

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

Wil jij in aanmerking komen voor een FFSC 22000 certificering? Dan moet ook het plaagdierpreventieplan aanwezig en op orde zijn! Wij vertellen jou graag meer over de mogelijkheden met betrekking tot het opstellen van preventie -en/of bestrijdingsplannen. Mogen wij jouw organisatie helpen? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen we binnen 1-2 werkdagen contact met je op.

Zakelijke offerte aanvragen
Klaas-Willem Kik

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

Ieder branche kent zijn eigen regels en controles. Met onze preventie- en/of bestrijdingsplannen zorgen we dat jouw organisatie voldoet aan de verplichte certificeringsnormen als HACCP, GLOBAL GAP, BRC, IFS, Tesco, FFSC 22000 en AIB. Kunnen we je helpen bij het bestrijden en weren van plaagdieren of het opstellen van plannen? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto en probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens