Checklist hoogseizoen zonder ongedierte

Dé checklist voor een hoogseizoen zonder ongedierte

23/05/2023

Speciaal voor de horecasector hebben we een whitepaper gemaakt met tips voor een optimale bedrijfshygiëne. Ongedierte kan voor grote problemen zorgen, denk aan een vliegenplaag in de keuken of geïnfecteerde voorraad door knaagdieren. Gelukkig is dit meestal te voorkomen.

Whitepaper aanvragen

Volg onze tips voor een hoogseizoen zonder ongedierte! Vul het formulier in en je zult de whitepaper gratis in je mailbox ontvangen.

Klaas-Willem Kik

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

Ieder branche kent zijn eigen regels en controles. Met onze preventie- en/of bestrijdingsplannen zorgen we dat jouw organisatie voldoet aan de verplichte certificeringsnormen als ISO 22000, GLOBAL GAP, BRC, IFS, Tesco, FSSC 22000 en AIB. Kunnen we je helpen bij het bestrijden en weren van plaagdieren of het opstellen van plannen? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto en probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Vraag vrijblijvend een zakelijke offerte aan!