Vacature technisch ongediertebestrijder

23/05/2022

Onze werkzaamheden groeien en daarom zijn we op zoek naar versterking. We zoeken een technisch ongediertebestrijder met twee rechterhanden. Ben jij de handige Harry (m/v) die we zoeken?

Functie
Als technisch ongediertebestrijder word jij ons technisch aanspreekpunt. Je hebt ervaring met het bouwen van allerlei constructies en bent vindingrijk in het zoeken van oplossingen. Je gaat voor ons weringsmaatregelen aanbrengen en houtaantasters bestrijden bij zowel particuliere als zakelijke klanten. Geen dag is hetzelfde! Jouw werk vindt plaats vanuit onze vestiging in Nieuwerkerk (Schouwen-Duiveland).

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je bent 3 tot 5 dagen per week beschikbaar
  • Je kunt snel schakelen en je bent stressbestendig en flexibel
  • Je bent collegiaal, dat blijkt uit je duidelijke communicatie en goede samenwerking
  • Jij draait je hand niet om voor technische klussen

Over ons
Kik Ongediertebestrijding is er voor het weren en bestrijden van ongedierte in heel Zuidwest-Nederland. Onze klantenkring is heel divers. Van bedrijven in de industrie en productie tot gemeentes en zorginstellingen. Daarnaast helpen wij ook particuliere klanten van hun overlast af. Wij streven naar een passende oplossing voor ieder probleem.

Solliciteren
Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Neem contact op met Klaas-Willem Kik voor meer informatie, of stuur je CV en motivatiebrief naar klaas-willem@gripmetkik.nl.