Grip op ongedierte en hygiëne

Ongediertebestrijder Goeree-Overflakkee

Kik is dé lokale partij voor ongediertebestrijding op Goeree-Overflakkee. We weren en bestrijden ongedierte op het hele eiland. Met kennis van zaken en jarenlange ervaring bieden we een passende oplossing voor ieder probleem.

Weg met ongedierte!

Ongedierte kan veel overlast veroorzaken. Of het nu gaat om mollen die je tuin omspitten, wespen die zich in de spouwmuur hebben genesteld of muizen die rondjes trippelen. Op deze ongenode gasten zit je niet te wachten. Het is aanbevolen om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen, een onjuiste behandeling kan het probleem juist verergeren. Voor elk soort ongedierte hebben we een passende oplossing. We komen bij je langs voor een inspectie en geven je dan een advies met betrekking tot de bestrijding en preventie. Samen kunnen we ongedierte bestrijden én ervoor zorgen dat het ongedierte weg blijft. Een ongediertebestrijder op Goeree-Overflakkee nodig? Neem contact met ons op!

Hulp inschakelen

Particuliere en zakelijke ongediertebestrijding Goeree-Overflakkee

Kik Ongediertebestrijding is er voor de particuliere én de zakelijke klant op Goeree-Overflakkee, van Ouddorp tot Middelharnis. We helpen met het bestrijden van ongedierte in en rondom huis en ontzorgen onze zakelijke klanten met bestrijdingsplannen en HACCP-rapportages. Denk aan gemeentes, op- en overslagbedrijven, agrariërs en horeca- en recreatiebedrijven. Een uitstekende service en een passende oplossing voor elk probleem zijn onze kernwaarden.

Wat kunnen we voor jou betekenen? Plan je afspraak online en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij om uit te nodigen voor het bestrijden én voorkomen van plaagdieren? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto van een probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens