Grip op ongedierte en hygiëne

Ongediertebestrijder Goeree-Overflakkee

Kik Ongediertebestrijding is dé partner voor het weren en jouw ongediertebestrijder op Goeree-Overflakkee. We weren en bestrijden ongedierte op het hele eiland, van Ouddorp tot Middelharnis. Met kennis van zaken én jarenlange ervaring bieden we een passende oplossing voor ieder probleem.

Weg met ongedierte!

Ongedierte kan veel overlast veroorzaken. Of het nu gaat om mollen die je tuin omspitten, wespen die zich in de spouwmuur hebben genesteld of muizen die rondjes trippelen. Op deze ongenode gasten zit je niet te wachten. Het is aanbevolen om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen, een onjuiste behandeling kan het probleem juist verergeren. Voor elk soort ongedierte hebben we een passende oplossing. We komen bij je langs voor een inspectie en geven je dan een advies met betrekking tot de bestrijding en preventie. Samen kunnen we ongedierte bestrijden én ervoor zorgen dat het ongedierte weg blijft. Een ongediertebestrijder op Goeree-Overflakkee nodig? Neem contact met ons op!

Hulp inschakelen

Particuliere en zakelijke ongediertebestrijder Goeree-Overflakkee

Kik Ongediertebestrijding is er voor zowel de particuliere als de zakelijke klant op Goeree-Overflakkee. We helpen bewoners in Zuid-Holland met het weren en bestrijden van ongedierte in en rondom hun woning, maar ontzorgen ook zakelijke klanten met bestrijdingsplannen en HACCP-rapportages. Denk aan gemeentes, op- en overslagbedrijven, agrariërs en horeca- en recreatiebedrijven. Een uitstekende service en een passende oplossing voor elk probleem zijn onze kernwaarden.

Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij om uit te nodigen voor het bestrijden én voorkomen van plaagdieren? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto van een probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens