Ongediertebestrijding in Ouddorp

Overlast door ongedierte is vervelend, maar meestal is er gelukkig wel iets aan te doen. Kik is dé partij voor ongediertebestrijding. Vanuit Nieuwerkerk op Schouwen-Duiveland helpen we jou in Ouddorp.

Grip op ongedierte in Ouddorp

Ongedierte in huis of rond je bedrijf kan erg vervelend zijn. Het soort ongedierte dat overlast geeft, is sterk seizoensgebonden. Mieren, processierupsen en wespen geven vooral in de zomer overlast en kunnen zelfs voor gezondheidsklachten zorgen. Ratten, muizen, vliegen, motten en houtwormen zijn soorten ongedierte die het hele jaar overlast veroorzaken. Een vlieg in huis is niet zo’n probleem, maar heb je te maken met een vliegenplaag, dan wil je daar natuurlijk snel vanaf. Vermindert ongedierte jouw woon- of werkcomfort in Ouddorp? Wij staan voor persoonlijk advies en een passende oplossing voor elk probleem.

Hulp inschakelen

Grip op bedrijfshygiëne in Ouddorp

Onze ongediertebestrijders helpen ook bedrijven bij het bestrijden en weren van ongedierte. We werken onder andere voor gemeenten, zorginstellingen, voedselverwerkers, scholen, agrarische bedrijven en zijn in nog veel meer branches actief. Één van de werkzaamheden in de zakelijke branche is het uitvoeren van diepte-inspecties. Echter kent iedere branche zijn eigen regels en controles. Daarom stellen we afhankelijk van de branche waarin je actief bent een preventie- en/of bestrijdingsplan op. Zo zorgen we voor een effectieve bestrijding van ongedierte of het voorkomen hiervan. Hierdoor voldoe je aan de verplichte certificeringsnormen als HACCP, GLOBAL GAP, BRC, IFS, Tesco en AIB. Kunnen we je helpen bij het bestrijden en weren van ongedierte of het opstellen van plannen? Neem dan direct contact met ons op.

Offerte aanvragen

Dé ongediertebestrijder in Ouddorp

Voorkom dat ongedierte zich verder verspreidt en laat ongedierte zo snel mogelijk bestrijden. Met onze jarenlange ervaring hebben  we een passende oplossing voor ieder probleem. Kik is in Ouddorp de ongediertebestrijder.

Een probleem melden

Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij om uit te nodigen voor het bestrijden én voorkomen van ongedierte? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto van een probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens