Grip op ongedierte

Ongediertebestrijding Bergen op Zoom

Ervaar jij overlast door ongedierte in Bergen op Zoom? Vervelend, maar gelukkig is er in de meeste gevallen iets aan te doen. Kik is de partij voor ongediertebestrijding in Bergen op Zoom en omgeving.

Geef ongedierte geen kans

Er bestaan duizenden soorten ongedierte, maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat je ze liever kwijt dan rijk bent. Van muizen in het keukenkastje tot houtwormen op zolder, elk soort ongedierte moet op een andere manier bestreden worden. Schakel daarom zo snel mogelijk een professionele ongediertebestrijder in. Zo ben je zeker van advies op maat en een passende oplossing om ergere overlast te voorkomen.

Welk ongedierte zorgt bij jou voor overlast? Laat het weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Een probleem melden

Ongediertebestrijding Bergen op Zoom voor particulieren en bedrijven

Ongedierte maakt geen onderscheid tussen huizen en bedrijven, als het maar een fijn plekje is. Vaak zorgt dat voor knaagdierschade bij agrariërs, vliegenoverlast in de horeca en de eikenprocessierups vormt een uitdaging voor gemeentes. Zo zijn er nog veel meer gevallen te bedenken. Daarom helpen we zakelijke klanten aan een optimale bedrijfshygiëne. We bestrijden niet alleen ongedierte, maar we zorgen ook voor de brancheverplichte controles en certificeringen (waaronder HACCP). Heb jij een bedrijf in Bergen op Zoom en wil je meer te weten komen over ongedierte preventie? Neem dan contact op!

Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij uit te nodigen voor het bestrijden of voorkomen van ongedierte? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto en probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie. Of je nu een probleem hebt dat direct actie vereist, of dat je aan het oriënteren bent om een partij uit te nodigen, Kik Ongediertebestrijding helpt je verder.

Onze contact­gegevens