Grip op ongedierte

Ongediertebestrijding Hellevoetsluis

Ervaar jij overlast door ongedierte, en ben je op zoek naar een ongediertebestrijder in Hellevoetsluis? Kik Ongediertebestrijding helpt je van de ongenode gasten af. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn we actief in heel Zuidwest-Nederland, ook op Voorne Putten!

Welk ongedierte geeft overlast?

We kunnen ongedierte opdelen in knaagdieren, vliegende insecten, kruipende insecten en bijtende insecten. Ook vogels kunnen overlast veroorzaken. Voor elk soort ongedierte is een andere aanpak nodig. Denk aan gel bij mieren, lokdozen voor ratten en het verwijderen van wespennesten. Hoe dan ook, we sporen de bron op en gaan aan de slag met de bestrijding.

Ongediertebestrijder Hellevoetsluis inschakelen

Kik is er voor ongediertebestrijding in Hellevoetsluis en omgeving. Persoonlijk contact en advies vinden we belangrijk, daarom komen we altijd eerst langs voor een vrijblijvende inspectie. Daarna gaan we aan de slag met de ongediertebestrijding. Afhankelijk van het soort ongedierte geven we advies over weringsmaatregelen. Zo zorgen we ervoor dat ongedierte geen kans (meer) krijgt!

Meld direct je probleem! Weet je niet precies met welk soort ongedierte je te maken hebt? Stuur ons een foto via WhatsApp (0111 218000) en we nemen contact met je op voor advies op maat.

Een probleem melden
Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij uit te nodigen voor het bestrijden of voorkomen van ongedierte? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto en probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie. Of je nu een probleem hebt dat direct actie vereist, of dat je aan het oriënteren bent om een partij uit te nodigen, Kik Ongediertebestrijding helpt je verder.

Onze contact­gegevens