Grip op ongedierte

Ongediertebestrijding Middelharnis

Hulp nodig bij het bestrijden van ongedierte in Middelharnis? Kik Ongediertebestrijding is er voor particulieren en bedrijven op heel Goeree-Overflakkee. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Weg met ongedierte!

Overlast bestaat op vele manieren. Een wesp is zo erg nog niet, maar wanneer een wespenplaag ervoor zorgt dat je niet meer buiten kunt zitten, is het tijd voor actie. Ook uitwerpselen van ratten of muizen heb je liever niet in huis, ook met het oog op virussen, en aantasting door houtworm wil je natuurlijk voorkomen. De eikenprocessierups kan ’s zomers voor gezondheidsproblemen zorgen en zilvervisjes zie je liever ook niet in de keukenkastjes. Laat overlast door ongedierte op tijd verhelpen.

Meld je probleem

Ongediertebestrijding Middelharnis

Elk soort ongedierte heeft een andere aanpak nodig. Met onze brede kennis en jarenlange ervaring zorgen we voor een passende oplossing voor elk probleem. We zijn er voor particulieren en organisaties in en rond Middelharnis. Zo werken we bijvoorbeeld nauw samen met Gemeente Goeree-Overflakkee en Curamare.

Van welk soort ongedierte ervaar jij overlast? Laat het ons weten! Ongediertebestrijding in Middelharnis kan meestal al binnen enkele dagen plaatsvinden.

Hulp inschakelen
Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij uit te nodigen voor het bestrijden of voorkomen van ongedierte? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto en probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie. Of je nu een probleem hebt dat direct actie vereist, of dat je aan het oriënteren bent om een partij uit te nodigen, Kik Ongediertebestrijding helpt je verder.

Onze contact­gegevens