Grip op ongedierte

Ongediertebestrijding Scharendijke

Heb je last van ongedierte in of rondom huis of je bedrijf? Vervelend, maar gelukkig is er vaak wel wat aan te doen. Kik Ongediertebestrijding is thuis op Schouwen-Duiveland. Wij helpen je met het weren en bestrijden van ongedierte in Scharendijke.

Insecten, knaagdieren en vogels

Er zijn wel duizenden soorten ongedierte. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is dat jij ze liever niet in huis hebt. Eén wesp is zo erg nog niet, maar ontdek je een wespennest dan is het zaak om deze vakkundig te laten verwijderen. Elk soort ongedierte moet op een andere manier bestreden worden, een houtwormbehandeling ziet er heel anders uit dan het bestrijden van mieren met speciale gel, het plaatsen van bijenbekjes of het opzuigen van eikenprocessierupsen. Door onze jarenlange ervaring hebben we een passende oplossing voor ieder probleem. Het voorkomen van overlast, het weren van ongedierte, mag daarbij niet ontbreken!

Meld je probleem

Ongediertebestrijding Scharendijke voor particulieren en bedrijven

Scharendijke telt heel wat huishoudens, maar ook bedrijven. Wij helpen particuliere en zakelijke klanten. Van het bestrijden van een muis in het keukenkastje tot het opstellen van plaagdierbeheersingsplannen en het uitvoeren van HACCP-controles. Ben je op zoek naar een ongediertebestrijder voor jouw bedrijf in Scharendijke? Neem dan contact op voor persoonlijk advies.

Informatie aanvragen
Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij uit te nodigen voor het bestrijden of voorkomen van ongedierte? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto en probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie. Of je nu een probleem hebt dat direct actie vereist, of dat je aan het oriënteren bent om een partij uit te nodigen, Kik Ongediertebestrijding helpt je verder.

Onze contact­gegevens