Ongediertebestrijding in Moerdijk

Overlast door ongedierte is vervelend, maar meestal is er gelukkig wel iets aan te doen. Kik is dé partij voor ongediertebestrijding bij jou thuis in de tuin of op het werk én het opstellen van ongediertebestrijdingsplannen voor zakelijke klanten in verschillende soorten branches. Vanuit Nieuwerkerk op Schouwen-Duiveland helpen we jou in Moerdijk.

Grip op ongedierte in Moerdijk

Ongedierte in huis of rond je bedrijf kan erg vervelend zijn. Het soort ongedierte dat overlast geeft, is sterk seizoensgebonden. Mieren, processierupsen en wespen geven vooral in de zomer overlast en kunnen zelfs voor gezondheidsklachten zorgen. Ratten, muizen, vliegen en motten zijn soorten ongedierte die het hele jaar overlast veroorzaken. Een vlieg in huis is niet zo’n probleem, maar heb je te maken met een vliegenplaag, dan wil je daar natuurlijk snel vanaf. Vermindert ongedierte jouw woon- of werkcomfort in Moerdijk? Wij staan voor persoonlijk advies en een passende oplossing voor elk probleem. Denk bijvoorbeeld aan houtworm bestrijding of het verwijderen van een wespennest in Moerdijk.

Hulp inschakelen

Grip op bedrijfshygiëne in Moerdijk

Onze ongediertebestrijders helpen ook bedrijven bij het bestrijden en weren van ongedierte. We werken onder andere voor gemeenten, zorginstellingen, voedselverwerkers, scholen, agrarische bedrijven en zijn in nog veel meer branches actief. Één van de werkzaamheden in de zakelijke branche is het uitvoeren van diepte-inspecties. Echter kent iedere branche zijn eigen regels en controles. Daarom stellen we afhankelijk van de branche waarin je actief bent een preventie- en/of bestrijdingsplan op. Zo zorgen we voor een effectieve bestrijding van ongedierte of het voorkomen hiervan. Hierdoor voldoe je aan de verplichte certificeringsnormen als HACCP, GLOBAL GAP, BRC, IFS, Tesco, FFSC 22000 en AIB. Kunnen we je helpen bij het bestrijden en weren van ongedierte of het opstellen van ongediertebestrijdingsplannen? Neem dan direct contact met ons op.

Offerte aanvragen

Dé ongediertebestrijder in Moerdijk

Voorkom dat ongedierte zich verder verspreidt en laat ongedierte zo snel mogelijk bestrijden. Met onze jarenlange ervaring hebben we een passende oplossing voor ieder probleem. Kik is in Moerdijk de ongediertebestrijder voor zowel de particuliere als zakelijke klant!

Een probleem melden

Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij om uit te nodigen voor het bestrijden én voorkomen van plaagdieren? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto van een probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens