Voedselveiligheid bedrijf

Iedere ondernemer die te maken heeft met voedingsmiddelen, wil de voedselveiligheid niet te wensen over laten. Sterker nog, je hebt te maken met strenge eisen. Voedselveiligheid is belangrijk voor jou, je medewerkers en de consument. Met Kik Ongediertebestrijding werk je aan een optimale bedrijfshygiëne!

Bedrijfshygiëne voedselverwerkers

Bij voedselveiligheid denk je misschien aan de schokerende tv-beelden van de Smaakpolitie bij restaurants. Maar de voedselveiligheid is een prioriteit voor álle organisaties die met voedingsmiddelen werken, niet alleen voor restaurants. Van horecazaak tot op- en overslagbedrijf en van bakkerij tot schoolkantine! Een goede bedrijfshygiëne gaat verder dan (zichtbaar) schone ruimtes en materialen.

Wist je dat ongediertepreventie belangrijk is voor de voedselveiligheid en de certificering?

Vertel me meer

Geef plaagdieren geen kans

Voedselverwerkers hebben vaak te maken met ratten, muizen, vliegen, voorraadmotten, zilvervisjes en kakkerlakken. Knaagdieren zorgen niet alleen voor knaagschade, maar laten ook uitwerpselen achter. Ook insecten kunnen bacteriën verspreiden. Het bestrijden en buiten de deur houden van plaagdieren is belangrijk voor de voedselveiligheid én de verplichte certificeringen. Kik Ongediertebestrijding neemt deze zorg uit handen bij bedrijven in heel Zuidwest-Nederland.

Voedselveiligheid en HACCP

Er zijn specifieke richtlijnen waar organisaties aan moeten voldoen om bedreigingen voor de gezondheid te beperken. HACCP, BRC en IFS zijn bekende certificaten omtrent de voedselveiligheid bij bedrijven. Middels checkpoints wordt de huidige situatie in kaart gebracht en risicoinschattingen gemaakt. Vervolgens worden actiepunten geformuleerd voor het verbeteren van de bedrijfshygiëne en het waarborgen van de voedselveiligheid.

Het uitzoeken van de eisen en hoe je als bedrijf de voedselveiligheid garandeert kan een hoop werk zijn. Daarom kan Kik Ongediertebestrijding dit uit handen nemen. Met onze ervaring én de juiste papieren helpen we jou met persoonlijk advies en een oplossing op maat.

Vraag direct een zakelijke offerte aan

Klaas-Willem Kik

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

Ieder branche kent zijn eigen regels en controles. Met onze preventie- en/of bestrijdingsplannen zorgen we dat jouw organisatie voldoet aan de verplichte certificeringsnormen als HACCP, GLOBAL GAP, BRC, IFS, Tesco, FFSC 22000 en AIB. Kunnen we je helpen bij het bestrijden en weren van plaagdieren of het opstellen van plannen? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto en probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens